Bursiyer Öğrencilerimizle Tanışma Toplantısı

22 Aralık 2018'de Dr. Hafız Cemal Lokmanhekim Sağlık Vakfı Beylerbeyi merkezimizde yönetim kurulumuz ve vakfın çalışanları
tıp ve hemşirelik bölümü bursiyer öğrencilerimizle tanışma toplantısı düzenledi.Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Zeki KILIÇASLAN yönetim kurulu üyesi Yard. Doç.Dr. Berat KARYOT ve Mimar Kemal ÇAVDAR Dr. Hafiz Cemal Lokmanhekim' in hayatını ve vakfın kuruluşunu anlattılar.Ayrıca sosyal işler sorumlusu Yasemin Bilsel İlgün vakfın çalışmalarını tanıttı. Öğrencilerle sohbet edilerek kendilerini daha yakından tanıma fırsatı oluştu.
#drhafızcemalsağlıkvakfı
#hafızcemallokmanhekim