Vakfımız Halk Sağlığı Kongresi'ni 2021'de de Destekledi.

Vakfımız Halk Sağlığı Kongresi'ni  2021'de de Destekledi. Vakfımız Halk Sağlığı Kongresi'ni  2021'de de Destekledi. Vakfımız Halk Sağlığı Kongresi'ni  2021'de de Destekledi.

Her yıl Halk Sağlığı Uzmanları Derneği'nin düzenlediği Halk Sağlığı Kongresini Dr. Hafız Cemal Lokmanhekim Sağlık Vakfı olarak bu yıl da destekledik. 13-18 Aralık 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak 5. Uluslararası 23. Ulusal Halk Sağlığı Kongresinin bu yılki teması "Değişen Dünyanın Öncelikleri ; İklim Krizi,Afetler, Göçler,Eşitsizlikler ve Toplumsal Dirençlilik " idi. Vakfımız bu yıl da sağlık alanında Lisans düzeyindeki 100' e yakın öğrenciye kongreye katılım desteği verdi. Kongrenin web sitesi üzerinden katılım başvuruları alınan öğrencilere yönelik olan Vakfımızın bu desteği ile sağlık alanında okuyan lisans öğrencilerinin Halk Sağlığı ile ilgili farkındalıklarını ve bilinç seviyelerini artırmaya yöneliktir. Kongre sonunda Halk Sağlığı Uzmanları Desteği vermiş olduğumuz bu destek sebebiyle Vakfımıza teşekkür belgesi vermiştir.