Gıda Güvenliğinde Güncel Meseleler Toplantısı

21 Mart 2019 tarihinde vakfımız ve İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı'nın birlikte düzenlediği 13. İNSEV Buluşmalarının başlığı 'Gıda Güvenliğinde Güncel Meseleler:Yakın Gelecek Üzerine Bir Sohbet ' idi. Konuyla ilgili sunum yapan Gıda Mühendisi Dr. Bülent ŞIK küresel ısınma ve çevre kirliliği bağlamında gıda güvencesi ve gıda güvenliği kavramlarına açıklık getirdi. Ardından gelecek otuz sene içinde oluşabilecek beslenme ve halk sağlığı ile ilgili problemlere değindi. Dr. ŞIK'ın katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla toplantı sona erdi.
#insevbuluşmaları
#halksağlığı