DR. HAFIZ CEMAL LOKMANHEKİM VE EŞİ SABİHA LOKMANHEKİM SAĞLIK VAKFI BİLDİRİ ÖDÜLÜ DR. HAFIZ CEMAL LOKMANHEKİM VE EŞİ SABİHA LOKMANHEKİM SAĞLIK VAKFI BİLDİRİ ÖDÜLÜ

6. Uluslararası 24. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecektir. Savaş ve Şiddet Gölgesinde Sağlık temasının işleneceği kongrede Vakfımız bu yılda cinsiyet, engellilik, etnik köken, dil, yoksulluk, göç, yerinden edilme gibi nedenlerle dezavantajlı durumda olan grupların sorunlarını ve bunlara yönelik çözüm önerilerini ortaya koyan araştırmalardan hazırlanmış bir bildiriye “Dr. Hafız Cemal Lokmanhekim ve Eşi Sabiha Lokmanhekim Sağlık Vakfı Bildiri Ödülü” nü verecektir. Bu kategoride ödüle değer bulunan bildirinin sorumlu yazarına (ödül hakkını diğer yazarlardan birine devretme hakkı saklı kalmak üzere) 2023 yılında yapılacak Halk Sağlığı Kongre’sinde ücretsiz kayıt ve konaklama hakkı tanınacaktır. Bildiri son başvuru tarihi 15 Ekim 2022'dir. Detaylı bilgileri https://uhsk.org/2022/bildiri-kurallari/ linkinden bulabilirsiniz.

up