Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı

Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi? Toplantısı

Dr. Hafız Cemal Sağlık Vakfı ve İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı'nın birlikte düzenlediği 12. İNSEV Buluşması 13 Aralık Perşembe akşamı Avrupa Pasajında gerçekleşti." Ekonomik Kriz ve Sağlık: Sağlıkta Dönüşüm Krizi mi?" başlıklı toplantıda ilkin ekonomist Mustafa SÖNMEZ ekonomideki gelişmeleri ve bunun toplumdaki kesimleri nasıl etkilediğini anlattı. Ardından Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Kayıhan PALA krizin halk sağlığına olası etkilerinden bahsetti .Son olarak Türk Toraks Derneği Sağlık Politikaları Çalışma Grubu Başkanı Doç Dr. Osman ELBEK ise sağlıkta karşımıza çıkan sorunları kurmaca olgular üzerinden anlattı. Toplantı katılımcıların soru ve cevapları ile tamamlandı.

insevbuluşmaları

#insevbuluşmaları