Sağlık Taraması Etkinliği

Sağlık Taraması Etkinliği Sağlık Taraması Etkinliği Sağlık Taraması Etkinliği Sağlık Taraması Etkinliği Sağlık Taraması Etkinliği

Dr. Hafız Cemal Lokmanhekim Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan öncülüğünde İNSEV Sefaköy Toplum Merkezi, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Meslek Hastalıkları Eğitim Programının Hekimleri ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri kundura işçilerinin sağlık sorunlarına yönelik 'Sağlık Taraması Etkinliği' 5 Ekim 2019 Tarihinde Malatya Pütürge Hüsükuşağı Derneğinde yapıldı. Desteklerinden dolayı hekimlerimize ve öğrencilerimize vakfımız adına teşekkür ederiz.
#herkesiçinsağlık
#drhafızcemallokmanhekim