Vakfımızda Öğrencilerimizle Kahvaltı Organizasyonunda Buluştuk

22.05.2022 Tarihinde Vakfımızın Beylerbeyi Merkezinde tıp ve hemşirelik bölümü bursiyer öğrencilerimizle buluştuk. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Bölümü bursiyer öğrencilerimizle  uzun zaman sonra yüz yüze bir kahvaltı organizasyonda görüştük. Vakfımızın  Yönetim Kurulu Başkanı İ.Ü. Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Zeki Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyemiz İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği Bölümü Yard. Doç Dr. Berat Karyot çalışmalarımız hakkında konuşma yaptıktan sonra  öğrencilerle gelecek planlamaları hakkında uzun uzun sohbet edildi ve toplu fotoğraf çekildi.

up