Y. İzzettin Barış Hizmet Ödülü Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'a Verildi. Y. İzzettin Barış Hizmet Ödülü Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'a Verildi. Y. İzzettin Barış Hizmet Ödülü Vakfımızın Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan'a Verildi.

Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki KILIÇASLAN 11 Nisan 2019 Tarihinde 'Ulusal Akciğer ve Halk Sağlığı' alanındaki çalışmaları nedeniyle Türk Toraks Derneği'nin Y. İzzettin Barış Hizmet Ödülüne layık görülmüştür. Ödülü 22. Yıllık Türk Toraks Derneği Kongresinde kendisine verilmiştir. Bu mutluluğu vakfımız adına kendisiyle paylaştığımızı belirtir başarılarının devamını dileriz.
#drhafızcemallokmanhekimvakfı
#türktoraksderneği